Mijn kersje op de taart: 24 uur in de natuur

In de vroege ochtend, wanneer de zon nog aarzelend boven de horizon uit piept, begint het. Een magische reis die je meeneemt naar de kern van jezelf. Je stapt uit de drukte van het dagelijks leven, laat je telefoon achter en omarmt de stilte van de natuur.

Welkom bij de 24 uur in de natuur. Het is geen gewone retraite. Het is een dans tussen zelfliefde, persoonlijke ontwikkeling en balans. Een dans die begint met een diepe zucht en een stap in het groen. De bomen fluisteren hun goedkeuring terwijl je je schoenen uitschopt en je voeten verbindt met de aarde. Dit is waar het gebeurt. Dit is waar je jezelf ontmoet.

Zelfliefde is de rode draad. Experts zoals Danielle Leuvering, Charlotte Labee en Michael Pilarczyk zijn je al voorgegaan. Ze vertellen over de kunst van het luisteren naar je innerlijke stem, van het omarmen van je imperfecties. Je leert dat je pas echt kunt geven als je jezelf vult. En dus sta je daar, met je blote voeten in het gras, je hand op je hart. Je fluistert: “Ik ben het waard.”

De persoonlijke ontwikkeling volgt vanzelf. Je ontdekt jouw Human Design, een unieke blauwdruk van wie je bent. Je begrijpt waarom je soms vastloopt, waarom je altijd maar doorgaat. En dan, in de stilte van de nacht, zie je de sterren boven je fonkelen. Je beseft dat je deel uitmaakt van iets groters. Dat je niet alleen bent.

En dan de nieuwe connecties aangaan met gelijkgestemden. Geen formele gesprekken, maar gesprekken bij het kampvuur. Je deelt verhalen, lacht, huilt misschien zelfs een beetje. Je ontmoet gelijkgestemde ondernemers die ook zoeken naar balans. Samen kijken jullie naar de sterren en dromen jullie over de toekomst.

De nacht is kort maar intens. Je slaapt in een lodge tent, omringd door de geur van dennen en het geritsel van bladeren. De hottub lonkt, en je laat jezelf zakken in het warme water. De sterren kijken toe terwijl je ontspant. Er wordt ondertussen gespeeld op de handpan. De muziek omarmt je, wiegt je in slaap.

En dan, als de ochtenddauw de wereld weer wakker kust, sta je op. Je voelt je anders. Lichter. Je hebt jezelf gevonden, ergens tussen de bomen en de sterren. Je weet dat je het anders gaat doen. Je gaat voor jezelf kiezen, voor je eigen regels. Want jij bent het waard.

Denk je nu wat een vol programma en is er ook tijd voor rust? Maar natuurlijk. Het motto is niets moet alles mag. Wil je je lekker terug trekken in de natuur? Een boek lezen in de tent? Alles mag!

De kosten bedragen 175 euro totaal dit betekent inclusief overnachting, eten en drinken. (exclusief BTW)

Het belangrijkste is dat je jezelf dit gunt om echt even 24 uur die ratrace te stappen, ontzorgt te worden en even geen andere titels te dragen dan enkel en alleen jezelf!

Neem je zwemkleding mee en gun je die plons in die hottub, er zijn 3 kamers per tent en we hebben 2 tenten tot onze beschikking. Het max aantal deelnemers zal niet meer zijn dan 6 zodat iedereen alleen kan slapen of met een vriending. Er is een wc en douche aanwezig in de tent maar ook een apart sanitair gebouw dus voor elk wat wils!

Zie ik je dan? Er zijn nog een paar plekjes vrij!

Vragen? Stuur me een dm, bel, app, dm me! Dan kunnen we even overleggen!

Meteen overtuigd? Schrijf je dan hieronder in!!

Wat klanten over mij zeggen


Doordat we aan de slag zijn gegaan met her programmeren van mijn brein en nieuwe neurobanen aan te leggen kwam ik er achter dat ik mezelf steeds saboteer en ronddwaal in mijn eigen gedachten en hierdoor niet uit de slachtofferrol kon komen. Ik ben intens dankbaar dat iris deze spiegel voor me is.

Iris brengt alles samen wat ik altijd heb gemist in begeleiding bij andere hulpverleners. De mogelijkheid altijd een spraakberichtje te sturen als ik vastloopt geeft me al zo veel meer rust dan 1 keer per week of 2 weken naar een psycholoog. Iris geeft me het gevoel dat ze er altijd voor me is en pakt echt de kern aan. Waar komen mijn klachten vandaan? En niet de scherpe randjes er af halen zoals bij de psycholoog of maatschappelijk ondersteuner gebeurd. Heel blij dat ik de stap gezet heb om me door iris te laten coachen.

Iris heeft steentjes gelegd en hierdoor kon ik mijn eigen pad weer gaan bewandelen met duidelijke en helder handvatten. Ik ben zo dankbaar voor iris in mijn leven! Die korte lijntjes via whatsapp zijn echt wat ik nodig had.

kvk: 1228838848

Btw: NL12928837737

tel: 06 18189131

Email: info@iris-deruiter.nl