Voel je de overweldigende last van het moederschap en de innerlijke strijd die het met zich meebrengt? Ervaar je fysieke pijn en/of emotionele eenzaamheid, terwijl je worstelt met het vinden van rust te midden van de chaos van het dagelijks leven?

Je bent niet alleen!!

  • ..ik reik je mijn hand je hoeft hem alleen maar te pakken!

  • ..je hoeft het niet alleen te doen!

  • ..Samen op weg naar je mooiste leven!

  • ..onnodig veel stress?

  • ..uitputting

  • ..een gebrek aan evenwicht?

Iris de Ruiter Holistisch coach voor mama's met lichamelijke en/of mentale klachten tijdens of na de zwangerschap!

Klaar voor de volgende stap?

Dus ben jij klaar om voorgoed afscheid te nemen van die eenzaamheid, slachtofferrol, mentale en/of lichamelijke klachten?

Download dan nu onder het kopje GRATIS mijn e-book, hier ga ik met de billen bloot en deel ik mijn levenslessen en mijn verhaal. En ga dan voor de gratis cursus met tips die je meteen in je dagelijks leven kan toepassen.

Heb jij een diep verlangen naar rust en kalmte in je hoofd, midden in de chaos van het moederschap en het leven.

Heb jij de wens om persoonlijk te groeien en te ontwikkelen, niet alleen voor jezelf, maar ook om een betere moeder en partner te kunnen zijn.

Heb jij het verlangen naar een gevoel van betekenisvol zijn in het leven, om jezelf te vinden en een leven te creëren vol bewustzijn?

Heb jij een diepgeworteld verlangen naar acceptatie, niet alleen van de eigen situatie, maar ook van de mensen in je omgeving?

Lees dan verder..

Samen zullen we werken aan het bereiken van persoonlijke groei, niet alleen voor jezelf maar ook voor je kind(eren) en je partner. Op naar een leven vol bewustzijn en eindelijk weer die moeder zijn die je verlangt te willen zijn.
There will never be a right time.
STOP waiting and start doing!

Het E-book wat jou naar de volgende stap brengt!

''Van lichamelijke en mentale pijn naar rust, dankbaarheid en liefde'' is het e-book waarin ik waardevolle inzichten en tips deel, die je kunnen helpen om meer rust en evenwicht in je leven te vinden. Daarnaast ga ik in dit e-book ook zelf met de billen bloot, je leest hoe ik op dit punt in mijn leven gekomen ben en hoe ik deze stappen heb gezet. Naar een leven vol balans en geluk!

Wat kan jij verwachten als wij samen aan de slag gaan??

Mijn doel is jouw visie te realiseren en samen te streven naar het beste resultaat.

Stap 1

samen onze 1:1 calls plannen
whatsapp support en nog veel meer!

Stap 2

Intuïtief leven, journalen, patronen inzichtelijk krijgen, conditioneringen her programmeren

Stap 3

meer Balans, meer JIJ, zelfliefde, jij bent genoeg, jij bent het waard, jij ben jij!

Wie ben ik en waarom doe ik wat ik doe?

Begin 2023 gebeurde er iets, waardoor ik wist; Ik moet andere keuzes gaan maken in mijn leven…

Mijn besluit stond vast. Ik volgde mijn hart.

Mijn verhaal;

Mijn bekkeninstabiliteit naar aanleiding van mijn
zwangerschappen is inmiddels een rode draad in mijn leven geworden. Hierdoor ben ik erg diepgegaan, dit heeft mij veel gekost, ik heb pijn gevoeld die er
nodig was om het nu te kunnen omarmen en het onderdeel te laten zijn maar niet meer mijn rode draad. Het geloof in mezelf was de grootste kracht. De kracht
die ik heb om de beste versie van mezelf te maken.

En de verplichting te voelen naar, vooral mezelf, maar ook naar mijn gezin, om mezelf verder te ontwikkelen.

Wil je weten waarom? lees dan snel verder.

Als je vragen hebt stel je vraag via de Chatbox hieronder!

Mijn blogs!

zelfliefde, persoonlijke ontwikkeling en netwerken

Hoe je van hopen weer terug kan komen naar het gevoel: I’M BACK!

March 27, 20245 min read

En dan, als je de kracht vind om je eigen keuzes te maken. Je leiderschap te pakken en uit die slachtofferrol durft te kruipen, dan gebeurt het... Je weet dat je het anders gaat doen. Je gaat voor jezelf kiezen, voor je eigen regels. Want jij bent het waard.

Hey lieve lezer,

Meteen met de deur in huis:

Iets jezelf niet gunnen, uitstel gedrag, hopen op verandering, als er meer geld is dan dit.. allemaal smoesjes die je jezelf blijft vertellen.. herkenbaar ik wil je geen schuldgevoel aanpraten want ik kom hier zelf vandaan. En dit is wat dus ook steeds gebeurd als zoals ik het noem ‘’er af lig’’. Dan komt de man met de hamer, de slachtofferrol, de negatieve belemmeringen ook bij mij terug.

Waarom zeg ik dit, afgelopen week mooie gesprekken gehad met vrouwen die allemaal smoesjes verzinnen om maar niet echt in die spiegel te durven kijken.

Allemaal smoesje om nu niet bij mij in te stappen zijn; Ik heb nu geen hulp nodig, ik heb nu geen geld of nu nog geen geld. Nu nog is al beter leg ik je zo uit. Of ik ben nu al bij een psycholoog of fysiotherapeut ik kan niet alles tegelijk.

Waarom zijn dit smoesje? Kijk een echt in de spiegel en besef je dan even of vraag jezelf af of dit echt de oplossing is? Of haalt dit de scherpe randjes eraf en zit de oplossing in jezelf?

En de zin nu nog.. dat betekend dat je nu nog niet zo ver is en laat je dus voelen dat je dit wel durft gaan te bereiken. Maar kom je dan ook echt in de actie stand? GA je hier mee aan de slag?

Nu terug te komen op de ik hoop.

Dus de zin ik hoop dat… vul um maar in. Gaat je niet verder brengen.

Dit gaat je niet verder brengen. Want wat voel je bij het woordje hopen?

Als ik terug beredeneer bij mezelf is dit iets wat ik mezelf altijd wijs maakte. Ik hoop dat er iets in de toekomst  gaat plaats vinden, dat er iets gebeurt dat er iets externs verander zodat ik in staat ben en vaak is dat financieel om een keuze te maken die ik wil maken. Of de redenen die ik je net noemde, psycholoog/fysio/niet alles tegelijk. Ik wilde dat die redenen allemaal extern gingen veranderen zodat ze voor me gingen werken en niet tegen me.

Nou hallo wake up call dit gaat dus niet gebeuren. Dit gebeurd alleen als jij echt uit die slachtofferrol durft te stappen het heft in eigen handen neemt en met hopen want anders gaat voelen dan dat daar buiten jezelf iets is dat moet gaan veranderen. Het komt niet uit de lucht vallen.

Wat doe je dan? Je geeft je complete kracht uit handen.

Jij bent degene die je hele leven kan vormgeven, jij kan je realiteit creëren, jij staat in je kracht,  jij jij jij!!!! Ijj hebt die kracht in handen, het is volledig jouw verantwoording.

En door de woorden, vooral met het gevoel erachter, ik hoop dat er in de toekomst iets veranderd… ben je weer helemaal terug bij af.

En dit is precies wat er bij mij dit weekend weer gebeurde. Gaan als een malle, mijn balans verliezen en bam terug in oude patronen. Dit zijn mijn oude patronen. Maar gelukkig heb ik handvaten om er nu zelf weer uit te komen met een prachtig vangnet achter me. En dit zorgde voor inzichten: hallo spiegel en hallo verkeerde frequentie..

Wat ik hier mee wil zeggen! Heb jij een verlangen? Zeg je vaak tegen jezelf. Ik hoop dat ik snel van klachten af ben? Ik hoop op een andere baan? Ik hoop op meer geld? Enz. enz.

Jij ben de enige, echt de ENIGE die dit kan realiseren. En door te hopen zeg je indirect Ik heb geen invloed op mijn eigen toekomst, op mijn eigen keuzes en op mijn eigen financiële situatie.

Wat ben je dan aan het doen? Ik bedoel dit vanuit liefde. Maar hier is mijn liefdevolle schop onder je kont. Durf jij deze volledige kracht in handen te nemen? Want op een moment dat jij iets graag wil dan ga je het voor elkaar krijgen!

Dus ben je klaar met die slachtofferrol, die dagelijkse mentale strubbelingen in je brein, die lichamelijke klachten, opgeslagen emoties, kort lontje?

JIJ kunt het zelf veranderen, sterker nog jij bent die enige die dit kan veranderen!! Er gaat niet magisch voor je veranderen jij moet stappen zetten dus kom in die actiestand!!
Want dit leven dat je nu hebt, heb je zelf gecreëerd. Hier gaan mensen wat van vinden, i know. Hallo slachtofferrol. Ik snap het, been there done that! Ben je nu boos op me? Heb ik je geraakt? Snap ik maar dit is mijn waarheid en jij  kan er voor zorgen dat dit ook jouw waarheid wordt.

Neem het heft in eigen handen, neem je leven in eigen handen! Je bent het waard. Neem je toekomst in handen!

Oke ik ga hem afronden, ik denk dat ik mijn punt wel gemaakt heb haha!

Mijn nieuwe traject MOEDERKRACHT, 3 maanden 1:1 coaching, whatsapp support, even bellen als je vast loopt. Korte lijntjes dus. Wacht op jou! Ik heb in podcast 1 gezegd dat de instapkorting tot vandaag geldig is maar omdat ik deze Life-Changing Coaching aan zoveel mogelijk mama’s gun geef ik de eerste 10 deelneemster 50 % instapkorting. Nu voor €999,- alleen voor de eerst 10 mama’s! In 1, 3 of 6 termijnen te betalen om de drempel nog lager te maken! WHY? Omdat het een no brainer moet zijn! Dit geld gaat je hoe dan ook meer opleveren dan dat het je kost! Dat is mijn belofte voor jou!

Hier is mijn hand! Je hoeft hem alleen nog maar te pakken! Zie ik je snel?

Liefs Iris!

Back to Blog
zelfliefde, persoonlijke ontwikkeling en netwerken

Hoe je van hopen weer terug kan komen naar het gevoel: I’M BACK!

March 27, 20245 min read

En dan, als je de kracht vind om je eigen keuzes te maken. Je leiderschap te pakken en uit die slachtofferrol durft te kruipen, dan gebeurt het... Je weet dat je het anders gaat doen. Je gaat voor jezelf kiezen, voor je eigen regels. Want jij bent het waard.

Hey lieve lezer,

Meteen met de deur in huis:

Iets jezelf niet gunnen, uitstel gedrag, hopen op verandering, als er meer geld is dan dit.. allemaal smoesjes die je jezelf blijft vertellen.. herkenbaar ik wil je geen schuldgevoel aanpraten want ik kom hier zelf vandaan. En dit is wat dus ook steeds gebeurd als zoals ik het noem ‘’er af lig’’. Dan komt de man met de hamer, de slachtofferrol, de negatieve belemmeringen ook bij mij terug.

Waarom zeg ik dit, afgelopen week mooie gesprekken gehad met vrouwen die allemaal smoesjes verzinnen om maar niet echt in die spiegel te durven kijken.

Allemaal smoesje om nu niet bij mij in te stappen zijn; Ik heb nu geen hulp nodig, ik heb nu geen geld of nu nog geen geld. Nu nog is al beter leg ik je zo uit. Of ik ben nu al bij een psycholoog of fysiotherapeut ik kan niet alles tegelijk.

Waarom zijn dit smoesje? Kijk een echt in de spiegel en besef je dan even of vraag jezelf af of dit echt de oplossing is? Of haalt dit de scherpe randjes eraf en zit de oplossing in jezelf?

En de zin nu nog.. dat betekend dat je nu nog niet zo ver is en laat je dus voelen dat je dit wel durft gaan te bereiken. Maar kom je dan ook echt in de actie stand? GA je hier mee aan de slag?

Nu terug te komen op de ik hoop.

Dus de zin ik hoop dat… vul um maar in. Gaat je niet verder brengen.

Dit gaat je niet verder brengen. Want wat voel je bij het woordje hopen?

Als ik terug beredeneer bij mezelf is dit iets wat ik mezelf altijd wijs maakte. Ik hoop dat er iets in de toekomst  gaat plaats vinden, dat er iets gebeurt dat er iets externs verander zodat ik in staat ben en vaak is dat financieel om een keuze te maken die ik wil maken. Of de redenen die ik je net noemde, psycholoog/fysio/niet alles tegelijk. Ik wilde dat die redenen allemaal extern gingen veranderen zodat ze voor me gingen werken en niet tegen me.

Nou hallo wake up call dit gaat dus niet gebeuren. Dit gebeurd alleen als jij echt uit die slachtofferrol durft te stappen het heft in eigen handen neemt en met hopen want anders gaat voelen dan dat daar buiten jezelf iets is dat moet gaan veranderen. Het komt niet uit de lucht vallen.

Wat doe je dan? Je geeft je complete kracht uit handen.

Jij bent degene die je hele leven kan vormgeven, jij kan je realiteit creëren, jij staat in je kracht,  jij jij jij!!!! Ijj hebt die kracht in handen, het is volledig jouw verantwoording.

En door de woorden, vooral met het gevoel erachter, ik hoop dat er in de toekomst iets veranderd… ben je weer helemaal terug bij af.

En dit is precies wat er bij mij dit weekend weer gebeurde. Gaan als een malle, mijn balans verliezen en bam terug in oude patronen. Dit zijn mijn oude patronen. Maar gelukkig heb ik handvaten om er nu zelf weer uit te komen met een prachtig vangnet achter me. En dit zorgde voor inzichten: hallo spiegel en hallo verkeerde frequentie..

Wat ik hier mee wil zeggen! Heb jij een verlangen? Zeg je vaak tegen jezelf. Ik hoop dat ik snel van klachten af ben? Ik hoop op een andere baan? Ik hoop op meer geld? Enz. enz.

Jij ben de enige, echt de ENIGE die dit kan realiseren. En door te hopen zeg je indirect Ik heb geen invloed op mijn eigen toekomst, op mijn eigen keuzes en op mijn eigen financiële situatie.

Wat ben je dan aan het doen? Ik bedoel dit vanuit liefde. Maar hier is mijn liefdevolle schop onder je kont. Durf jij deze volledige kracht in handen te nemen? Want op een moment dat jij iets graag wil dan ga je het voor elkaar krijgen!

Dus ben je klaar met die slachtofferrol, die dagelijkse mentale strubbelingen in je brein, die lichamelijke klachten, opgeslagen emoties, kort lontje?

JIJ kunt het zelf veranderen, sterker nog jij bent die enige die dit kan veranderen!! Er gaat niet magisch voor je veranderen jij moet stappen zetten dus kom in die actiestand!!
Want dit leven dat je nu hebt, heb je zelf gecreëerd. Hier gaan mensen wat van vinden, i know. Hallo slachtofferrol. Ik snap het, been there done that! Ben je nu boos op me? Heb ik je geraakt? Snap ik maar dit is mijn waarheid en jij  kan er voor zorgen dat dit ook jouw waarheid wordt.

Neem het heft in eigen handen, neem je leven in eigen handen! Je bent het waard. Neem je toekomst in handen!

Oke ik ga hem afronden, ik denk dat ik mijn punt wel gemaakt heb haha!

Mijn nieuwe traject MOEDERKRACHT, 3 maanden 1:1 coaching, whatsapp support, even bellen als je vast loopt. Korte lijntjes dus. Wacht op jou! Ik heb in podcast 1 gezegd dat de instapkorting tot vandaag geldig is maar omdat ik deze Life-Changing Coaching aan zoveel mogelijk mama’s gun geef ik de eerste 10 deelneemster 50 % instapkorting. Nu voor €999,- alleen voor de eerst 10 mama’s! In 1, 3 of 6 termijnen te betalen om de drempel nog lager te maken! WHY? Omdat het een no brainer moet zijn! Dit geld gaat je hoe dan ook meer opleveren dan dat het je kost! Dat is mijn belofte voor jou!

Hier is mijn hand! Je hoeft hem alleen nog maar te pakken! Zie ik je snel?

Liefs Iris!

Back to Blog

Kennis maken via een vrijblijvende brainstormsessie

Tijdens een vrijblijvende brainstormsessie voelen we of we een klik hebben samen en ga ik beoordelen of ik je een coaching kan aanbieden!
Bij twijfel altijd even berichten op insta! dan stuur ik je een vragenlijst en kun je voelen tijdens het invullen of je klaar bent voor mijn hulp!

Pick a Date and Time

MonTueWedThuFriSatSun
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
Timezone

Available Starting times for Thu, Jul 18, 2024

Wat klanten over mij zeggen


Doordat we aan de slag zijn gegaan met her programmeren van mijn brein en nieuwe neurobanen aan te leggen kwam ik er achter dat ik mezelf steeds saboteer en ronddwaal in mijn eigen gedachten en hierdoor niet uit de slachtofferrol kon komen. Ik ben intens dankbaar dat iris deze spiegel voor me is.

Iris brengt alles samen wat ik altijd heb gemist in begeleiding bij andere hulpverleners. De mogelijkheid altijd een spraakberichtje te sturen als ik vastloopt geeft me al zo veel meer rust dan 1 keer per week of 2 weken naar een psycholoog. Iris geeft me het gevoel dat ze er altijd voor me is en pakt echt de kern aan. Waar komen mijn klachten vandaan? En niet de scherpe randjes er af halen zoals bij de psycholoog of maatschappelijk ondersteuner gebeurd. Heel blij dat ik de stap gezet heb om me door iris te laten coachen.

Iris heeft steentjes gelegd en hierdoor kon ik mijn eigen pad weer gaan bewandelen met duidelijke en helder handvatten. Ik ben zo dankbaar voor iris in mijn leven! Die korte lijntjes via whatsapp zijn echt wat ik nodig had.

kvk: 1228838848

Btw: NL12928837737

tel: 06 18189131

Email: info@iris-deruiter.nl