Voor wie heb ik mijn diensten ontwikkeld?

Mijn coaching diensten zijn specifiek ontworpen voor MOEDERS! die op zoek zijn naar evenwicht. Dit betekend dat jij dagelijks worstelt met overweldiging, stress en een gebrek aan tijd voor zichzelf. Wanneer je hier niet mee aan de slag gaat kan dit kan leiden tot burn-out, het verliezen van relaties, zowel vriendschappelijk of als partner en verlies van zakelijke kansen.

Heb je een diep verlangen naar harmonie, balans en rust? En hierdoor je gezin, je partner, je kinderen, je omgeving te laten mee groeien met je?


Mijn holistische coaching helpt je bij het herstellen van balans, mentale helderheid en balans in je leven. Realiseer samen met mij duurzame veranderingen en omarm een leven waarin je de ultieme balans mag ervaren. Geniet van een leven vol vitaliteit, liefde, vreugde, en realiseer JOUW MOOISTE LEVEN!

Geluk zit in het LOSLATEN!

De impact die ik heb als je met mij gaat samenwerken zal groot zijn, lees vooral ook hier mijn reviews wat andere klanten over mijn coaching zeggen. Maar waar ik naar toe wil is dat wanneer je deze samenwerking met mij aangaat je blind op mij kan vertrouwen.
Ik ga alleen voor topkwaliteit en ik zorg dat ik jouw stok achter de deur ben die ervoor zorgt dat jij stappen gaan zetten op weg naar een gezonder stabieler leven met meer liefde en vreugde en het realiseren van jouw toekomst doelen. IK ben die gezonde schop onder je kont die je af toe nodig hebt om weer die focus te vinden en recht op je doel af te gaan. Zo wordt je echt onweerstaanbaar!

Denk je nu echt ja allemaal mooi dit, maar hoe ga ik dan onweerstaanbaar worden? Hoe pak ik dit aan? Hoe laat ik die belemmerende overtuigingen in mijn brein niet altijd winnen?

Laat mij je dan helpen, want ik weet dat ik er voor kan zorgen dat wanneer

jij de juiste mindset weet te creëren, je dan rust in je brein ervaart.

Wat klanten over mij zeggen


Doordat we aan de slag zijn gegaan met her programmeren van mijn brein en nieuwe neurobanen aan te leggen kwam ik er achter dat ik mezelf steeds saboteer en ronddwaal in mijn eigen gedachten en hierdoor niet uit de slachtofferrol kon komen. Ik ben intens dankbaar dat iris deze spiegel voor me is.

Iris brengt alles samen wat ik altijd heb gemist in begeleiding bij andere hulpverleners. De mogelijkheid altijd een spraakberichtje te sturen als ik vastloopt geeft me al zo veel meer rust dan 1 keer per week of 2 weken naar een psycholoog. Iris geeft me het gevoel dat ze er altijd voor me is en pakt echt de kern aan. Waar komen mijn klachten vandaan? En niet de scherpe randjes er af halen zoals bij de psycholoog of maatschappelijk ondersteuner gebeurd. Heel blij dat ik de stap gezet heb om me door iris te laten coachen.

Iris heeft steentjes gelegd en hierdoor kon ik mijn eigen pad weer gaan bewandelen met duidelijke en helder handvatten. Ik ben zo dankbaar voor iris in mijn leven! Die korte lijntjes via whatsapp zijn echt wat ik nodig had.

kvk: 1228838848

Btw: NL12928837737

tel: 06 18189131

Email: info@iris-deruiter.nl