Human Design Reading

Ontdek Jouw Unieke Blauwdruk Ieder mens is uniek. Leer de verschillen zien.

Waarom een Human Design Reading?

Stel je voor dat je een routekaart hebt die je precies vertelt wie je bent, wat je talenten zijn en welk pad je moet volgen. Dat is wat een Human Design Reading biedt. Dit fascinerende systeem combineert astrologie, I Ching, Kabbalah en de chakra-leer om een gedetailleerde blauwdruk van jouw energetische zelf te creëren. Het onthult jouw unieke design en helpt je om bewuste keuzes te maken die in lijn zijn met jouw ware aard.

Mijn Aanpak

Als holistisch coach begrijp ik dat elk individu anders is. Daarom bied ik een specifieke analyse aan om jouw Human Design te verkennen:

Persoonlijke Human Design Reading (€175,- excl. btw)Een diepgaande analyse van 90-120 minuten waarin we ingaan op jouw type, strategie, innerlijke autoriteit, kanalen (talenten) en de definitie van gekleurde en witte centra. We bespreken ook jouw natuurlijke rol in het leven (het profiel). De analyse wordt digitaal opgenomen en toegestuurd.

Bestel Nu en Ontdek Jouw Unieke Design!

Klaar om jouw blauwdruk te onthullen? Klik dan op onderstaande link om een Human Design Reading te bestellen. Ik kijk ernaar uit om jou te begeleiden op jouw unieke pad! 🌟


Wat klanten over mij zeggen


Doordat we aan de slag zijn gegaan met her programmeren van mijn brein en nieuwe neurobanen aan te leggen kwam ik er achter dat ik mezelf steeds saboteer en ronddwaal in mijn eigen gedachten en hierdoor niet uit de slachtofferrol kon komen. Ik ben intens dankbaar dat iris deze spiegel voor me is.

Iris brengt alles samen wat ik altijd heb gemist in begeleiding bij andere hulpverleners. De mogelijkheid altijd een spraakberichtje te sturen als ik vastloopt geeft me al zo veel meer rust dan 1 keer per week of 2 weken naar een psycholoog. Iris geeft me het gevoel dat ze er altijd voor me is en pakt echt de kern aan. Waar komen mijn klachten vandaan? En niet de scherpe randjes er af halen zoals bij de psycholoog of maatschappelijk ondersteuner gebeurd. Heel blij dat ik de stap gezet heb om me door iris te laten coachen.

Iris heeft steentjes gelegd en hierdoor kon ik mijn eigen pad weer gaan bewandelen met duidelijke en helder handvatten. Ik ben zo dankbaar voor iris in mijn leven! Die korte lijntjes via whatsapp zijn echt wat ik nodig had.

kvk: 1228838848

Btw: NL12928837737

tel: 06 18189131

Email: info@iris-deruiter.nl