Moeder Kracht

voor transformatie, innerlijke balans, groei en kracht.

Balans, goede partner, mama, voeding, human design, sporten, vrije tijd en waar ben JIJ in dit verhaal? Herkenbaar?

Lees dan snel verder..


Jij kunt er voor zorgen dat jij het droomleven gaat leiden die je altijd al hebt gewild. Hoe? Dan moet je ervoor zorgen dat je belemmerende overtuigingen onder controle hebt en dit lukt alleen maar met rust en mentale balans.

 • Heb jij een diep verlangen naar rust en kalmte in je hoofd, midden in de chaos van het moederschap en het leven.

 • Heb jij de wens om persoonlijk te groeien en te ontwikkelen, niet alleen voor jezelf, maar ook om een betere moeder en partner te kunnen zijn.

 • Heb jij het verlangen naar een gevoel van betekenisvol zijn in het leven, om jezelf te vinden en een leven te creëren vol bewustzijn?

 • Heb jij een diepgeworteld verlangen naar acceptatie, niet alleen van de eigen situatie, maar ook van de mensen in je omgeving?

Ben je voor eens en voor altijd klaar met:

- Het gevoel van overweldiging en angst die het moederschap
met zich meebrengt.

- Het gevoel altijd aan te staan en te leven op je adrenaline. Enorm slaap tekort omdat je niet goed kan doorslapen door je alertheid.

- Fysieke pijn en beperkingen als gevolg van bekkenklachten en of andere lichamelijke klachten na de zwangerschap?

- De emotionele last van onbegrip en eenzaamheid vanwege de
uitdagingen die komen kijken bij het opvoeden van kinderen.

- Het verlies van eigen identiteit en richting in het leven
na het krijgen van een kind en het vervullen van de moederrol

- De innerlijke strijd en verwarring over de eigen gedachten
en gevoelens, en het gevoel vast te zitten in een negatieve spiraal.

- De frustratie en angst voor de toekomst, zowel persoonlijk
als voor de kinderen, in een wereld die als onveilig en onzeker wordt ervaren.

Dan is dit traject echt speciaal voor jou!!

Moederkracht is een traject van in eerste instantie 3 maanden om je kennis te laten maken met mijn technieken. Je te laten voelen dat het echt anders kan. Je te laten inzien dat je vast zit in je eigen denken, je eigen gerealiseerde patronen. Ik reik je mijn hand, je hoeft hem alleen nog maar te pakken.

En als je dit durft gaan we 3 maanden aan de slag met:

 • intuïtief leven

 • journalen

 • patronen doorpreken

 • nieuwe neurobanen aanleggen

 • oude conditioneringen loslaten

 • voeding, ritme, supplementen

 • duurzame gewoonten en blijvende steun.

  Wanneer je na 3 maanden denkt maar ik wil nog door, dit mag en kan altijd!

  De investering die je moet doen is jezelf toestaan hier dagelijks 15/30 min aan te besteden. Wanneer je jezelf wilt her programmeren en wil zorgen voor een nieuwe JIJ met veel zelfliefde en innerlijke rust. Kost dit training. Wanneer je gaat sporten heb je ook niet in 1 dag spierballen. Denk je nu nog steeds yes!!!! dit wil ik... Ik vind het dood eng maar ik wil het toch..


  Zorg dan dat je bij de eerste 10 deelneemster zit. Want die deelneemster geef ik 50 % lanceringskorting. Nu voor 999 euro en de mogelijkheid om te betalen in 3/6/12 termijnen.

Oke nu ben jij aan zet? Zie ik je in mijn dm? Dan gaan we samen een kennismaking plannen om te voelen of er een klik is!

Zie ik je daar? Liefs xx

Wat klanten over mij zeggen


Doordat we aan de slag zijn gegaan met her programmeren van mijn brein en nieuwe neurobanen aan te leggen kwam ik er achter dat ik mezelf steeds saboteer en ronddwaal in mijn eigen gedachten en hierdoor niet uit de slachtofferrol kon komen. Ik ben intens dankbaar dat iris deze spiegel voor me is.

Iris brengt alles samen wat ik altijd heb gemist in begeleiding bij andere hulpverleners. De mogelijkheid altijd een spraakberichtje te sturen als ik vastloopt geeft me al zo veel meer rust dan 1 keer per week of 2 weken naar een psycholoog. Iris geeft me het gevoel dat ze er altijd voor me is en pakt echt de kern aan. Waar komen mijn klachten vandaan? En niet de scherpe randjes er af halen zoals bij de psycholoog of maatschappelijk ondersteuner gebeurd. Heel blij dat ik de stap gezet heb om me door iris te laten coachen.

Iris heeft steentjes gelegd en hierdoor kon ik mijn eigen pad weer gaan bewandelen met duidelijke en helder handvatten. Ik ben zo dankbaar voor iris in mijn leven! Die korte lijntjes via whatsapp zijn echt wat ik nodig had.

kvk: 1228838848

Btw: NL12928837737

tel: 06 18189131

Email: info@iris-deruiter.nl