Luister niet naar mij maar naar mijn klanten!

Jetske 1-12-2023

Je bent een fijne gesprekspartner met inlevingsvermogen. Ik vertrouw je en ben oprecht overtuigd dat je mensen met je skills wilt helpen. Ik heb er persoonlijk behoefte aan dat ik mijn verhaal/verhalen/ervaringen kan delen en vind het fijn daar feedback en tools voor aangereikt te krijgen.!

Erik Waanders Green Paints 27-11-2023

Bedrijfsmatig stond op een laag pitje en te veel ideeën en geen structuur wat wel/niet doen
waardoor er van actie ondernemen weinig terecht kwam, door ook loondienstbaan en gezin! Na een duidelijke structuur en planning verdeeld over de week naast baan in loondienst te hebben gekregen van iris, geeft mij dit meer rust en meer energie gekregen om het weer op te pakken. Overzicht van wat ik WEL kan doen zonder te veel af te dwalen! Ik heb nu veel enthousiasme om mijn Bedrijf 'een herstart' te geven, frisse kijk en eerlijke feedback op website wat ik kon veranderen, erg prettig om te horen! (Ik was te langdradig ;-p) Ik zou aan alle ondernemers Iris diensten aanraden die op dit moment vast lopen al is het maar om even je verhaal kwijt te kunnen en rust in je hoofd dat je
op de goede weg bent en soms dat duwtje nodig hebt om weer door te gaan!

Iris heb ik ervaren als een rustig persoon met een goed luisterend oor en dat heeft mij geholpen om mij weer te focussen op de juiste doelen!

Bouke 10-7-2023

Ik had veel onzekerheid over mijn eigen kunnen en wist niet goed wat mijn eigen 'marketingverhaal' was.
Iris heeft mij laten inzien dat ik goed ben zoals ik ben en dat al mijn verschillende kennis juist mijn kracht is. Ook heeft ze me laten inzien dat ik mijn enthousiasme meer moet laten zien over het vak.
Als ik Iris haar tips ga toepassen dan zou ik mezelf en mijn kennis en ervaring omarmen en meer gaan laten zien.
Onze samenleven heeft een stukje meer zelfvertrouwen en kracht opgeleverd om door te gaan met het verbeteren van mijn weekstructuur en marketing Iris komt met een concreet plan en geeft een stukje zelfvertrouwen mee.

Iris luistert goed en maakt een samenvatting van mijn struggles. Iris luistert tussen je woorden door en hoort echt wat je zegt en waar j je tegenaan looptIris zegt wat ze denkt en deelt dit met je op haar eigen duidelijke manier


Verder merkte ik vrij snel een klik en durfde ik mezelf gelijk open te stellen omdat zij zelf gelijk haar persoonlijke verhaal met mij deelde.

Eliza Stormbrain 23-7-2023

Als startende virtual assistant ben ik flink zoekende naar mijn te bewandelen pad en welke stappen ik moet nemen om zo tot een eigen onderneming te komen. Zeg maar gerust dat het vrij overwhelming is aan informatievoorziening en beschikbare middelen. Door mijn gesprek met Iris heb ik weer het volste vertrouwen om elke uitdaging uit de weg te gaan. Het is niet alleen rozengeur en maneschijn maar juist de tegenslagen zijn een leerweg waarop je kan vertrouwen dat het een onderdeel is van mijn persoonlijke ontwikkeling. Ondanks mijn onzekerheid heb ik een duidelijke boodschap meegekregen van Iris en dat is lekker mijn eigen pad kiezen en doen waar ik mij goed bij voel! Want dat is sowieso goed. Juist in een grote community is het fijn om steun, tips en tricks van elkaar te mogen hebben. Zie elkaar niet als concurrent maar als een meerwaarde voor elkaar. De dienstverlening van Iris kan ik vooral aanraden aan de ‘hard working moms’ die even vast zitten binnen hun onderneming. Die weer overzicht krijgen door de opgebouwde heldere structuur van Iris. Maar daarnaast ook een heel prettige en open sparringpartner is!

Eline Tahapary 23-7-2023

kvk: 1228838848

Btw: NL12928837737

tel: 06 18189131

Email: info@iris-deruiter.nl